LIMAČI HNŠK MOSLAVINA DRUGI NA 7. MEMORIJALNOM TURNIRU ”PETAR GLIGIĆ” 2018

 

U nedjelju 26. kolovoza 2018. po hladnom i kišovitom vremenu na stadionu HNŠK Moslavina održan je 7. Memorijalni turnir ”Petar Gligić” 2018. na kojem je  sudjelovalo 8 ekipa godišta 2008. i mlađe podijeljenih u dvije skupine.

Ekipa limača HNŠK Moslavina I  je, nakon početnog grupnog poraza od ekipe Naftaša iz Ivanić Gada od 2:0, u nastavku pobijedila ekipu Volodera sa 6:0 te ekipu HNŠK Moslavina II 4:1. te se tako kao druga ekipa u skupini plasirala u polufinale.

U polufinalu su naši limači pobijedili ekipu Hajduka iz Pakraca sa 1:0.

Konačno, u finalu nakon, do samog kraja, neizvjesne utakmice ekipa Naftaša iz Ivanić grada je pobijedila ekipu HNŠK Moslavina I sa 1:0 i tako osvojila ovogodišnji memorijalnii turnir ”Petar Gligić”

Najbolji strijelac turnira bio je Leo Komarić sa 8 golova, za najboljeg golmana proglašen je Niko Špremet iz Naftaša Ivanić, a za najboljeg igrača turnira Adrian Ivano Losso iz ekipe HNŠK Moslavina.

 

Ekipa HNŠK Moslavina I nastupila je u slijedećem sastavu : Borna Mikuličić, Fabio Badanjak, Karlo Tomac, Tin Radošević, Jan Janković, Jakov Zavoral, Ivan Iličić, Adrian Ivano Losso, Vid Kalina i Matia Jozanović, trener Dejan Turkalj.