HNŠK Moslavina – Dinamo OO 1:1

by | tra 26, 2021 | Glavna, Vijesti

HNŠK MOSLAVINA  1
DINAMO (OO)          1
KUTINA, Gradski stadion. Bez gledatelja.
Sudac: Ilčić (Dugo Selo), pomoćnici: Rožić i Dolibašić (Velika Gorica)
STRIJELCI: 0:1 Jurilj (54), 1:1 Šenija (88)
MOSLAVINA: Kovačić 7,5, Šenija7,5, Korica (od 57. Cvrtila 7), Batarelo 7, Lončarević 7 (od 58. Kostović7), Barišić 7 (od 57. Milinković 7), Kovačević 7 (od 64. Bača 7), Rekavić 7, Cerovečki 7 (od 71. Slekovac7,5), Škurla 7,5, Vlajsović 7
Trener: Zoran Buinac 7
DINAMO (OO): Šolčić 7, Rebernjak 7, Vinković 7,5, Lukić 7, Janječić 7 (od 75. Klišanin -), Štimac 7, Savičić 7,5, Seck 7, Jurilj 7,5 (od 83. Bencetić-), Budiščak 7 (od 90. Kalaj -), Fabijanec 7 (od 60. Halama 7 )
Trener: Marijo Rendulić 7
IGRAČ UTAKMICE: Sandro Škurla
Već u 7. minuti Cerovečki ima odličnu priliku za Moslavinu, ali iz idealne pozicije puca preko gola. Nakon toga gosti preuzimaju inicijativu i nižu polušanse, iz kojih se nije izrodilo ništa konkretno. Bolje ulaze i u nastavak susreta i nakon odlične asistencija Štimca u 54. minuta preko Jurilja dolaze u vodstvo. Sam je izašao pred Kovačića i bez problema ga prebacio.
Ipak, najzanimljivije stvari u ovoj utakmici vidjeli smo u zadnjih 10 minuta susreta. Klišanin je u 82. također sam pred Kovačićem, ali on promašuje. I onda od 83. minute kreće Moslavina. Batarelo ubacuje loptu u kazneni prostor gostiju, jedan od njih odnosi je rukom, ali sudac ostaje nijem.
Trener Buinac tad prebacuje Škurlu u napad što se pokazalo kao dobra odluka. Upravo on odlično nabacuje u 88. minuti u peterac Dinama i Šenija glavom izjednačuje rezultat. Dvije minute kasnije Škurla opet prolazi i daje odličnu loptu Baći koji postiže zgoditak za potpuni preokret, ali pomoćni sudac s velikim zakašnjenjem diže zastavicu. Još jedna dvojbena situacija.
U nadoknadi koja je trajala samo 3 minute, a bilo je prekida i zamjena za još barem toliko, prvo Kostović puca slabo iz sjajne situacije i propušta veliku priliku za domaćina. Zatim gosti dva puta idu u vrlo izgledne kontre, ali Slekovac spašava Moslavinu. Utakmica je mogla otići i na jednu i na drugu stranu, možda je po bod svakome na kraju i najpravedniji ishod.
T. Pelin