HNŠK Moslavina – FK Borac 3:1

by | srp 29, 2023 | Glavna, Nekategorizirano, Vijesti

 

MOSLAVINA 3
BORAC           1

KUTINA, Gradski stadion. Gledatelja 70.

Sudac: Marko Crnojević

STRIJELCI: 1:0 Šenija (39), 2:0 Batarelo (61), 3:0 Cvrtila (63), 3:1 Torres (71)

MOSLAVINA: Kovačić, Burić, Škurla, Res, Milinković, Bajlović, Lilovac, Slekovac, Batarelo, Dajčar, Šenija (još su igrali: Bartolec, Cvrtila, Borić, Barišić, Crnoja, Zavoral, Horvat)
Trener: Siniša Grubišić

BORAC: Matijaš, Gavrić, Janković, Malbašić, Koprivica, Bunić, Govedarica, Pralica, Glišić, Tomaš, Campanja (još su igrali: Misimović, Blagojević, Kovačević, Pekić, Jačimović, Lončar, Petraković, Torres, Pamplana)
Trener: Saša Stijepić

Prijateljsku pripremnu utakmicu u Kutini su odigrali Moslavina i Borac iz Bosanske Dubice.
Domaćin je bio uvjerljiv i protiv člana 1. lige RS slavio s 3:1, mada je prema prikazanoj igri i šansama pobjeda trebala biti još izraženija. Povratnici Šenija i Cvrtila postigli su svaki po jedan pogodak, kao i neuništivi kapetan Batarelo.
Jako sam zadovoljan kako smo odradili ovaj susret. Vjerujem da smo kvalitetno proširili igrački kadar uz već postojeću odličnu momčad, a važno je i to što su to sve domaći dečki. Dogovaramo dolazak još jednog mlađeg igrača i to bi nam trebalo biti sasvim dovoljno”, ističe trener Siniša Grubišić.
Iako je još rana faza priprema i ekipa se tek počela uigravati treba naglasiti kako igra Moslavine izgleda jako dobro i kako bi klub trebao ući s velikim ambicijama u novu sezonu.
Budući da je NK Jalžabet zamolio da se utakmica pretkola Kupa odigra ranije od predviđenog 30. kolovoza, tako bi i prva službena utakmica Moslavine mogla doći prije nego što smo očekivali.