HNŠK Moslavina – NK Bilogora 4:4

by | srp 26, 2023 | Glavna, Nekategorizirano, Vijesti

 

 

MOSLAVINA     4
BILOGORA ’91  4

 

KUTINA, Gradski stadion. Gledatelja 100.
Sudac: Matija Ptičar
STRIJELCI: 1:0 Grgić (9), 1:1 Škojo (11), 1:2 Furmek (13), 1:3 Furmek (14), 2:3 Dajčar (17), 3:3 Lilovac (41), 4:3 Lilovac (75 – 11m), 4:4 Kunštek (78)

MOSLAVINA: Kovačić, Gligić, Škurla, Res, Milinković, Zavoral, Lilovac, Slekovac, Batarelo, Dajčar, Grgić (još su igrali: Bartolec, Cvrtila, Barišić, Burić, Šenija, Jerković)
Trener: Siniša Grubišić

BILOGORA’91: Gavranović, Stanić, Nikolić, Vladić, Novokmet, Ostrman, Lukas, Škojo, Pleić, Furmek, Kunštek (još su igrali: Čikvar, Kutanjak, Dukić, Vicić, Guedes, Lamanda, Sabljić)
Trener: Željko Ostrman

U prvom pripremnom susretu za novu sezonu kutinska Moslavina remizirala je na domaćem terenu s Bilogorom ’91 iz Grubišnog Polja.
Domaćina je vrlo brzo u vodstvo doveo mladi Grgić, ali su gosti u sljedećih pet minuta iskoristili smušenost obrane Moslavine i postigli čak tri pogotka.
Kutinčani su do poluvremena ipak uspjeli izjednačiti, a kad je Lilovac u 75. minuti realizirao kazneni udarac izgledalo je da će to biti krajnji rezultat utakmice.
No, jedna pogreška domaćeg vratara omogućila je gostima lagani povratak.
Pogreške su razumljive s obzirom da su pripreme tek počele, a i puno je novih lica u Moslavini u odnosu na prošlu sezonu – Res, Zavoral, Cvrila, Šenija, Gligić, Barišić – koje trener Grubišić tek treba uklopiti u postojeću momčad.
Novo prvenstvo počinje za nešto malo više od mjesec dana, 26. kolovoza, gostovanjem Lekenika na kutinskom gradskom stadionu.
Vremena je dovoljno i ne sumnjamo da će ga naši igrači iskoristiti na pravi način.