HNŠK Moslavina – NK Mraclin 1:0

by | stu 7, 2022 | Glavna, Vijesti

MOSLAVINA 1
MRACLIN     0

KUTINA, Gradski stadion. Gledatelja: 50.

Sudac: Antonio Vukadin (Dugo Selo), pomoćnici: Fran Posarić (Zelina) i Blaž Crnoja (Vrbovec)

Strijelac: 1:0 Lončarević (74)
MOSLAVINA: Kovačić, Losso, Grgić (od 90. Mitev), Burić, Bača (od 79. Slekovac), Batarelo, Novak, Lončarević, Dajčar (od 79. Bajlović), Peranić, Škurla Trener: Siniša Grubišić

MRACLIN: Crnolatec, Marjanović, Domitrović (od 86. Dadović), Lučić, Milatović, Hajduk, Krznarić, Klarić (od 53. Jurić), Dandić (od 86. Debijađi), Koleš (od 69. Kos), Budimir Trener: Marijan Dužić

Igrač utakmice: David Grgić

Trener Grubišić dobio je dovoljno vremena da posloži ekipu i Moslavina se nakon kup utakmice s Rijekom napunila samopouzdanjem i igra sve bolje kako se jesenski dio prvenstva bliži kraju.
U 13. kolu u Kutini je pao Mraclin s minimalnih 1:0, iako je prema stopostotnim prilikama trebalo biti barem 4:0 za domaćine.
U prvom poluvremenu nismo vidjeli puno, tek blagu terensku inicijativu Moslavine, koja se u nastavku nametnula i osvojila nove važne bodove.
U 74. minuti dogodio se najvažniji trenutak susreta. Grgić je uzeo jednu loptu na sredini terena, predao je Batarelu, a zatim stigao još odlično utrčati u šesnaesterac gostiju i na drugoj stativi pronaći Lončarevića koji pogađa za vodstvo. Nekoliko minuta kasnije opet Grgić dobro ubacuje pred gol Mraclina, ali ovoga puta Lončarević je zamalo neprecizan. Izlazio je još Batarelo sam pred gostujućeg vratara, pa je opet Lončarević imao sjajnu priliku, ali promjene rezultata više nije bilo.