HNŠK Moslavina – ŠNK Moslavac 6:0

by | stu 14, 2023 | Glavna, Vijesti

 

 

 

MOSLAVINA 6
MOSLAVAC  0

KUTINA, Gradski stadion. Gledatelja: 150.
Sudac: Jurica Huzjak (Gustelnica), pomoćnici: Alen Sučec (Velika Gorica) i Helena Blažic (Vrbovec)

STRIJELCI: 1:0 Ćosić (21), 2:0 Cvrtila (33), 3:0 Dajčar (43), 4:0 Lilovac (55), 5:0 Batarelo (57), 6:0 Dajčar (73)

MOSLAVINA: Kovačić (od 66. Ilinić), Crnoja, Cvrtila (od 66. Horvat), Slekovac, Lilovac, Batarelo (od 58. Burić), Res, Ćosić (od 46. Milinković), Dajčar (od 77. Grgić), Zavoral (od 77. Gligić), Petričić (od 58. Lončarević)
Trener: Siniša Grubišić

MOSLAVAC: Sliško, Sertić, Burić, Pavlović, Acel, Ždinjak, Kusuran, Cink (od 58. Malekinušić), Krznarić, Hrnčević (od 58. Bartolić), Filipović
Trener: Davor Kunert

Igrač utakmice: Dario Dajčar

Kiša je stala sat vremena prije početka susreta, no teren je svejedno bio natopljen i težak za igru.
U 17. minuti Moslavac je imao slobodan udarac na 20 metara, Kusuran je dobro pucao i Kovačić je krajnjim naporom skrenuo loptu u stativu.
Nakon kornera Krznarić prijeti glavom, ali Kovačić je još jednom izvrstan. I onda se još jednom pokazalo da je golman pola ekipe, jer na drugoj strani je Sliško u 21. minuti teško pogriješio. Ispustio je iz ruku jednu lagano ubačenu loptu nakon čega Ćosić dovodi domaćine u vodstvo.
Na 2:0 povisio je ubrzo Cvrtila, da bi onda u 43. minuti vidjeli najljepšu akciju na utakmici. Batarelo je odigrao loptu na krilo, Petričić odlično prolazi i ubacuje, a Dajčar zakucava glavom s nekih desetak minuta za 3:0 Moslavine.
U nastavku domaćin nije srljao, razvlačio je goste i čekao priliku za kontranapade, što je rezultiralo s još tri pogotka u mreži Moslavca.