Mario Vidović – novi predsjednik HNŠK Moslavine


Jučer je na izvanrednoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba Moslavina izabrana nova uprava na čelu s predsjednikom Marijom Vidovićem. Dosadašnji predsjednik kluba Krešimir Miklić dao je neopozivu ostavku nakon završetka prvenstva i ispadanja u 1. Županijsku nogometnu ligu, izvijestio je okupljene delegate tajnik Vitas Sokol.
Za dopredsjednike su izabrani Alen Molnar i Damir Korica, za direktora Nebojša Čović, dok je sportski direktor ostao Zdravko Novosel. Na skupštini je također izabran novi Izvršni odbor, kao i Nadzorni odbor kluba, na čelu kojeg se od jučer nalazi Franjo Begedin. «Situacija je teška. Financijski loše stojimo, igrački kadar nam se osipao, ali gledamo naprijed, ne zanima nas ono što je bilo jučer», istaknuo je u svom govoru novoizabrani predsjednik.

I kad je riječ o planu rada bio je vrlo kratak. «Povratak u 4. HNL već u sljedećoj sezoni, povratak navijača na tribine, reorganizacija rada škole nogometa i financijska konsolidacija do kraja 2018. godine. Želimo da klub stane na zdrave noge prije svoje 100. godišnjice, i to mi je ustvari bio glavni motiv da prihvatim ovu dužnost», poručio je Vidović.

 

 

Novoizabranim čelnim ljudima Moslavine čestitali su Davor Ivić, predsjednik nogometnog saveza županije, Roman Rosavec, dožupan, kao i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić koji je istaknuo kako pred novom Upravom stoje ozbiljni zadaci. Pripreme nogometaša Moslavine za novu sezonu kreću već sutra, kada bi trebao biti imenovan i trener seniorske momčadi. U narednih nekoliko dana kompletirat će se igrački kadar za sljedeću sezonu.

 

 

U novi Izvršni odbor HNŠK Moslavine jučer su jednoglasno izabrani Mario Vidović, Alen Molnar, Damir Korica, Nebojša Čović, Zdravko Novosel, Zvonimir Pastuović, Vladimir Fresl, Krešimir Lenić, Mario Badanjak, Mladen Zvonar, Tena Jevak, Danijel Kokot i Tomislav Tomac. (R.K.)

preuzeto sa Kutina.hr