Memorijalni turnir “Petar Gligić”

by | kol 22, 2023 | Glavna, Škola Nogometa, Vijesti

 

 

 

 

Ovaj vikend na Gradskom stadionu u Kutini održan je memorijalni turnir Prstića i Limača  „Petar Gligić“.

Turnir je ove godine osim djevojčica i dječaka iz Kutine okupio i njihove vršnjake iz Garešnice, Lipovljana, Pakraca i Daruvara.
Posebnost ovoga Turnira je i u tome što je na njemu po prvi puta sudjelovala jedna ekipa sačinjena samo od djevojčica i to domaća ekipa Limačica HNŠK Moslavine.
Uz već tradicionalni dolazak sina i unuka Petra Gligića, Turnir su uveličali svojim dolaskom i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Kutine Robert Kolenc te član uprave HNŠK Moslavina Zvonko Pastuović .
Nakon minute šutnje u čast pokojnog trenera Petra Gligića, Turnir je otvorio predsjednik kluba Tomislav Kojundžić koji se u govoru prisjetio i ostalih zaslužnih a nedavno preminulih trenera i članova HNŠK MOSLAVINE iz Kutine.
U subotnjem dijelu Turnira sudjelovale su ekipe Prstića iz Garešnice, Lipovnjana te Kutine

Prstići Poredak:

  1. HNŠK Moslavina
  2. Garić
  3. Garić 2

U Nedjelju je nastavljen Turnir u uzrastu Limača dječaka i djevojčica 2013. godišta
Turnir je otvorio Drago Šparavac, predsjednik odbora za sport i Gligići te član uprave HNŠK Moslavine Krešimir Lenić.
Nakon zanimljivih od. mjeravanja naučenih nogometnih vještina, zlatnom medaljom su od strane gradonačelnika Zlatka Babića i Gligića nagrađeni  igrači HNŠK MOSLAVINE iz Kutine, srebro su osvojili igrači NK HAJDUK iz Pakraca. Brončane medalje su osvojili gosti iz NK Daruvara pobijedivši u zanimljivoj utakmici borbenu ekipu Mlađih Limača HNŠK MOSLAVINE iz Kutine. Limačice HNŠK MOSLAVINE svojim igrama pokazale su da bez problema i djevojčice mogu igrati nogomet sa svojim vršnjacima. Velika zahvala svim roditeljima koji su bodrili svoje male ali već prave nogometaše.