Moslavina – Gradići   0:3

by | svi 31, 2021 | Glavna, Vijesti

 

Moslavina – Gradići   0-3

 

 

Kutina Gradski stadion

Kovačić, Šenija (od 67 Borić), Korica (od 58 Bača), Cvrtila (od 73 Galogoža), Cerovečki, Kostović, Batarelo, Barišić, Lončar, Rekavić, Milinković (od 68 Slekovac)

Trener: Zoran Buinac

 

 

Moslavina je imala posjed lopte i udarce na gol, Gradići su imali Hajduka koji je za ovaj rang natjecanja Ronaldo! Tri puta je pobjegao obrani domaćina i tri puta s lakoćom zabio. Iz svoje prve ozbiljne akcije Gradići dolaze u vodstvo. Hajduk Bez problema bježi Barišiću i plasira loptu u suprotni Kovačićev kut. U 36  minuti Moslavina ima najbolju priliku na utakmici Milinković probija na boku i odlično ubacuje  a Šenija sa samo tri metra prebacuje gol. Kazna stiže ubrzo iz gotovo identične akcije kao i prvi put. Borovac daje odličnu loptu u prostor, Hajduk opet prolazi i povećava vodstvo. U nastavku gosti opasno prijete kontrama, a Moslavina se uglavnom ograničava udarcima iz prekida.

Batarelo iz slobodnog udarca  u 63 minuti zamalo promašuje okvir gola, a udarac Lončara u 74. Zagorac brani.

Slijedi korner nakon kojeg gosti dva puta izbijaju loptu s gol crte, i to je bilo sve od domaćina. U 77. dolazi do naguravanja i gužve u kaznenom prostoru Gradića. Bača dobija drugi žuti karton , a Cindrić na klupi gostiju izravni crveni karton zbog nesportskog ponašanja. Iako je utakmica bila odlučena već puno ranije, Hajduk za svaki slučaj postiže još jedan gol za svoj hat trick i tri boda Gradića u Kutini.

T. Pelin

SN