Moslavina – Tondach 6:1

by | svi 10, 2021 | Glavna, Vijesti

Moslavina -Tondach  6-1

Kutina Gradski stadion. Bez gledatelja.Sudac Hren 7, Pomoćnici Brezić i Jelić  (svi iz Zagreba).

STRIJELCI: 1:0 – Lončarević (9), 2:0 – Cvrtila (12), 2-.1 – Sedlar (41), 3:1 – Kostović  (47), 4:1 – Kostović (47), 5:1 – Cerovečki (76), 6:1 – Cerovečki (90)

MOSLAVINA: Kovačić, Šenija (od 62 Cerovečki), Korica, Cvrtila (od 65 Slekovac), Kostović (od 77 Galogaža),

Lončarević (od 24 Bača), Barišić,  Kovačević, Lončar, Škurla,  Vlajsović (od 80 Gašo)

TRENER: Zoran Buinac

IGRAČ UTAKMICE: Dario Cvrtila

Cvrtila je već u 7 minuti pogodio prečku i najavio teško popodne za goste iz Bedekovčine. Dvije minute kasnije  Moslavina vodi 1:0 nakon velike pogreške gostujuće obrane, a u 12 minuti to je vodstvo povećano na 2:0. Prilike za domaćina redaju se jedna za drugom, a gosti prvi put prijete tek u 40. minuti kad Pasariček puca dobro glavom ali Kovačić brani. Nakon kornera stvorila se velika gužva pred vratima Moslavine što koristi Sedlar i smanjuje vodstvo domaćina. Moslavinu ovaj kiks  nije uopće poremetio. Odmah nakon primljenog gola Šenija odlično prolazi i ubacuje, a Kostović ubacuje loptu u mrežu.

Čim je krenuo nastavak susreta, Bača odigrava sjajnu loptu iza obrane Tondacha, udarac Vlajsovića Družinec brani, ali akciju je pratio Kostović koji odbijenu loptu posprema za vodstvo od 4:1.

Gosti su i u nastavku bili uglavnom bezopasni, a potpuno ih je dotukao s dva lijepa gola Cerovečki, podsjetivši u pola  sata koje je proveo u igri na svoje najbolje dane.

 

T.Pelin