Nogometaši Moslavine jučer na svom travnjaku doživjeli su neugodan poraz u 18. kolu MŽNL središte od vrlo čvrstog i konkretnog protivnika iz Zeline. Utakmica je počela vrlo dobro za narančaste na radost stotinjak gledatelja koji su na tribine došli podržati svoje nogometaše. Već u 5. minuti Dalibor Rekavić trese mrežu gostiju. No, pokazalo se kako je to bio i jedini pogodak domaćina na utakmici. Gosti su do kraja utakmice uspjeli zabiti 3 zgoditka i tako osvojiti sva 3 boda.

Moslavina je još uvijek posljednja na tablici s 8 bodova, ali za vrat puše pretposljednjem Radoboju koji je do sad osvojio 10 bodova. 14. na tablici Polet čini se nedostižan s 22 boda, pa narančastima preostaje jedino borba za to pretposljednje mjesto koje bi trebalo osigurati ostanak u ovoj ligi.

Moslavina je sada u vrlo teškom položaju, ali već sljedeće kolo igraju protiv direktnog konkurenta za ostanak Radoboja od kojih će pokušati uzeti bodove.

 

Gol Dalibora Rekavića i izjava trenera Večerića te cijelu snimku utakmice možete pogledati  videu.

Dunja.in

 

[event_blocks id=”undefined” title=”” team=”3994″ league=”79″ season=”80″ venue=”81″ status=”any” date=”default” day=”” number=”1″ orderby=”default” order=”default” show_all_events_link=”0″ align=”none”]

[event_performance 5574]

 

HNŠK Moslavina – NK Zelina Fejs

VIDEO: Snimka jučerašnje utakmice Moslavina – Zelina (ovo je samo gol i izjava trenera – snimka na linku)Nogometaši Moslavine jučer na svom travnjaku doživjeli su neugodan poraz u 18. kolu MŽNL središte od vrlo čvrstog i konkretnog protivnika iz Zeline. Utakmica je počela vrlo dobro za narančaste na radost stotinjak gledatelja koji su na tribine došli podržati svoje nogometaše. Već u 5. minuti Dalibor Rekavić trese mrežu gostiju. No, pokazalo se kako je to bio i jedini pogodak domaćina na utakmici. Gosti su do kraja utakmice uspjeli zabiti 3 zgoditka i tako osvojiti sva 3 boda. Moslavina je još uvijek posljednja na tablici s 8 bodova, ali za vrat puše pretposljednjem Radoboju koji drži 10 bodova. 14. na tablici Polet čini se nedostižan s 22 boda, pa narančastima preostaje jedino borba za to pretposljednje mjesto koje bi trebalo osigurati ostanak u ovoj ligi. Hnšk Moslavina je sada u vrlo teškom položaju, ali već sljedeće kolo igraju protiv direktnog konkurenta za ostanak Radoboja od kojih će pokušati uzeti bodove. Cijelu snimku utakmice možete pogledati na http://dunja.in/video-nogometasi-moslavine-kod-kuce-dozivjeli-neugodan-poraz-zeline/

Objavljuje Dunja.in – Kutinski Dnevnik u Nedjelja, 19. ožujka 2017.