Rezultati ekipa HNŠK Moslavine

by | tra 2, 2019 | Škola Nogometa, Vijesti

Prstići  su u petak odigrali prijateljsku utakmicu protiv NK Garića iz Garešnice koja je završila rezultatom 4:4 strijelci Fran Kovačević 2x, Bartol Baneković  i Patrik Solenićki

U nedjelju 31.03.2019. nastupili su na turniru u Lipovljanima i osvojili 4. mjesto. U grupi su redom pobijedili Libertas iz Novske rezultatom 4:1 (strijelci Ignacije Marić, Bartol Baneković, Patrik Sijarto  i Dominik Sabo, Daruvar 2  rezultatom 1:0 strijelac Bartol Baneković, poraz od ekipe Naftaša iz Ivanić-Grada 0:3 i pobjeda za kraj razigravanja po skupinama protiv ekipe Daruvara 3 rezultatom 3:0 (strijelci Ignacije Marić i Bartol Baneković 2x).

U razigravanju za treće mjesto poraženi su od najbolje ekipe Daruvara 1 rezultatom 5:2 strijelci Karlo Borojević  i Antonio Rendulić.

 

Limači su u 1. kolu  proljetnog dijela   NS Kutina gostovali u Osekovu i  ostvarili pobjedu 12:1.

 

Pioniri su u 24.kolu NS Zagreb gostovalI kod HNK Gorice. Mlađi su odigrali 2:2  strijelci Đozo Fran I Petrović Marko dok su stariji poraženi 5:1 strijelac za ekipu Moslavine je bio Kustec David

 

Juniori su također u 1. kolu  proljetnog dijela NS Kutina  gostovali kod NK Voloder i ostvarili pobjedu 2:1 strijelci Marinčić Tomislav I Borić Marko.