Vratar Zagorac spasio Gradiće od poraza

by | stu 2, 2020 | Vijesti

Vratar Zagorac spasio Gradiće od poraza

Gradići su dva puta bili u vodstvu, ali uporni gosti su se oba puta brzo vraćali u rezultatsku ravnotežu te su čak u dramatičnoj završnici propustili odnijeti doma sva tri boda. Domaći su došli u vodstvo pogotkom svog najboljeg strijelca Igora Hajduka u 28. minuti, izjednačio je pet minuta kasnije Dario Cvrtila.

Nakon odmora na raskvašenom i blatnjavom igralištu vodila se teška bitka i s terenom i s loptom, obostrano otvorena igra rezultirala je povoljnim prigodama, ali redali su se promašaji Hrženjaka, Abazija i Brdeka te Batarela i Rekavića na suprotnoj strani. Novi pogoci su postignuti tek u posljednjih 15 minuta.

Prvo je Jurica Brdek više plasiranim nego snažnim udarcem iznenadio vratara i lopta je završila pod gredom za 2:1. Gosti su uzvratili pojačanim naletima i u 82. su izjednačili. Ubačaj s lijeve strane Danko Cerovečki je u skoku glavom produžio u suprotne rašlje za 2:2.

Kazneni udarac za Moslavinu dosuđen je zbog igranja rukom u 88. minuti. Izvođač Cerovečki pucao je prizemno u lijevu stranu vratara Ivana Zagorca, koji je odabrao tu stranu, u padu je odbio loptu i sačuvao mrežu te spasio domaće od poraza.